Matfest i Bergen
Vi intervjuet 3 bedrifter som var på bryggen, først gikk vi litt rundt og så på hva de forskjellige bedriften hadde.
Den første vi intervjuet var en dame som het Marit, hun drev en bedriften sammen med 2 andre damer fra Øystese. De laget lefser, plommer og ramsløk, og hadde holdt på med det i 10 år. 50 % av omsettingen deres var av lefsene de solgte, som også produserer på Øystese. Disse damene levde av og jobbet med dette. De produserer også alt selv.
Så intervjuet vi Hardanger saft og siderfabrikk.
Deres eplegård ligger i lekve gard i Ulvik. De har holdt på i 4 år. De produserer alt selv, dyrker epler og lager eplesaften selv. De lager også Cider med alkohol som selges på vinmonopolet. De produserer 70-80 tonn epler i året. De har holdt på i 4 år.
Så intervjuet Bræheimen naturprodukter. De produserer honning, pølser og eplegele. De har holdet på siden eieren var 14 år, og han er nå gammel. Så de har holdet på veldig lenge. De lever ikke av det, fordi det ikke er så masse penger i det. De har bier i Stryn, Måløy og Bremanger.
På maslowspyramiden kan kundene være på toppen av pyramiden og vil prøve noe å smake noe de aldri har smakt før, som smalahove eller brunost.
På Frued sin teori kan de bli fristet til kjøpe noe pågrunn av at det luktet merkelig der, og at det er mange nye smaker.
Klem fra oss :)
fredag 12. september 2008
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
3 kommentarer:
flott innlegg med gode begrunnelser:)
Det var litt lite stoff og ingen bilder.. Karakter 3
Veldig bra, skulle hatt bilder :(
Legg inn en kommentar